Pages

2 July 2011

~Pasal Dating Dengan Optimus Prime~

Apa lagi. Booking lebih kurang seminggu dah. Itu pun da full. Haih. Kalo la citer melayu pun camni mmg gempak dok ada la. Bukan pecah panggung dah. Tahap pecah punggung dah. Eh. Ko merepek apa labuuu???

Yesza... selesai pun menonton Transformers : Dark of The Moon.
Tetiba aku ter jatuh chenta dgn Optimus Prime. Haha. Giler. Seme org duk jatuh cinta ngan Seth Tan la, Aaron Aziz la, aku pi ter jatuh chenta ngan lori truck. Kihh...

Utk yg 2 dulu, aku sker Bumble Bee, tp skang aku sker Optimus Prime. Cam bes gitu. Paling sker ayat dia yg kata 'kita akan berjuang habis habisan'. Maknanya satu kerja mesti kena buat dengan bersungguh.
Tp sian dia, tgn kudung kena potong ngan Sentinel yg jahat dan giler kuasa tu. Siap aku ckp ngan my dear, sian Optimus Prime, da kudung tgn.
My dear jawab ' dia takpe... dia mesin'
Oh. Ye tak ye jugak. Sure nati boleh dibaiki. Hihi.

Tp dgn Bumblebee pun sedey gak time Witwicky tgk mata dia tu. Masa tu Bee hampir2 nak kena bunuh dgn Decepticon yg jahat banget. Selamat tinggal kawan lama katanya. Tp mujur tak mati.
Err... aku da 'potong' ker? Hoho.

Tp aku tetap rasakan citer ni tarrr baeekkk.. tatau la sbb aku tgk 3D kot sbb napak kecai2 mesin tu dpn mata kan, tp kalo 2D pun aku rasa terbaekk jugak. Cuma lenguh bontot duk dlm tu 3jam. Mmg lama eh citer ni? Yg masa sequel ke2 aku tak igt dah lama mana.
Imej : Google
Seme org komen cam tk sker si pompuan ganti Megan Fox tu. Yg jadi Carly. Tp aku tak hal pun. Oke je. Seksi youu.... tehhee.. Lps tu dia bukan motip utama pun kan. Motip utama aku adalah Autobot n Decepticon. Lantak pi lah sapa pun jadi heroin dia. If ko nak taruk Kak Limah pun aku takde hal. Biasa la aku ni... menda2 camtu tak effect pun.
Imej : Kredit Here
Nama betul dia - Rosie Alice Huntington-Whiteley. Mana tak seksi, dia dulu model Victoria Secret.
Leh tgk sejarah dia di sini.

Cuma mcm takde ending sbb takde citer pasal mak pak Witwicky last last tu dan 2 eko mesin kecik belaan Witwicky (Brains n Wheelie) yg bantu menjahanamkan mesin Decepticon. Mati terhempas ke apa dua budak kecik yg comey tu. Hihi

Oke. Itu saja review saya. Tenkiu.

3 juta komen

ooooooo


Ai baru nk tgk besok le kekda.
3D jugak

:D

salam

saya rasa yg kecik tu dah mati la.. huhu... cian..

tapi paling saya memang wonder rupanya 'diorang' ada darah rupanya.
tapi memang best !. tengok 2D pun dah best lagi la kalu 3D ...

AI :

Mana review??? review plessseee.. hik hik

IRTIYAH :

Mati ke? alamak. cedih...

tu la pasal. Ada darah plak. Ptong tul. hahaha

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign