Pages

1 July 2011

~Pasal Balik Outstation~

Alhamdulillah.. selamat smpai ke KL dan kembali ke opis pun.
Owh. Chepuan Stoberi outstation ari Rabu dan Khamis.
Bertolak after office hour ari Selasa tu.
Maknanya pegi dlm 2 ari 2 mlm lah.
Pegi 2 tpt dalam 1 negeri.
Oke la. Hotel pun oke.

Mlm dpt gak la jalan2 kejap.
Ada beli something2 dari sana. Dan khas utk kengkawan blog lah.
Maka ada 2 cenderahati comey nak di give away kan.
Oh. Sy punya GA mmg tak perlu entry2 khas, folo molo bagai.
Dan masa pun pendek je.
Cam biasa syarat nya cuma penteka terawal dan ter betul akan dpt cenderahati comey tu.
Maknanya 2 terawal yg bagi jawapan betul akan dpt.

Soklannya adalah kemana kah chepuan stoberi ber outstation?

Kalo rajin teka, drop je jawapan kat komen ye.
Selamat Ari Jumaat seme :)

7 juta komen

nak teka gak... ke dah ada org yg jwb betul...

pn stoberi g pahang kan....

xde hint2 ke??

pahang

boleh teka banyak kali x kak?? hahahaha..

melaka atau perak..

boleh teka lagi ke?? hahahahaha..

nak teka, nak teka...kekda gi pahang...kontan n pekan...betul tak...bak seafood sket.cpt ;)

klu takde ke?? ish ish.. bole teka berapa kali ni???

ok i try cameron highland hahaha

wah...mcm sedap je.

kadang²kan kina takut nak tgk gambar makanan² nie.takut terliurrrrrrr...

parah en suami nak g cari makanan tue. kalau area kl leh cari lagi. kalau dah jauh tue... susahla.

hehehehehe...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign