Pages

1 July 2011

~Pasal Challenge : Day 15~

Day 15 – A TV show you’re currently addicted to.

Aduhainyerr... da umo2 gini ni, tade TV show yg aku addict kan.
Dan aku mmg bkn kaki addict2 citer drama tv samada Melayu ke Korea ke Indon ke Venezuela apa seme tu. Tah. Mmg aku tak kesah pun segala citer2 ni. Mengkalo terlepas pun, aku oke je.
Sbb aku mmg bkn penengok tv yg tegar.
Mungkin sbb aku ni suka lagi berjalan2 cari penat kat luar dari ter gedang dpn tivi.
Tp kalo aku kat umah. Aku sker lagi tido (hahahaha) dan jugak online dan jugak membaca.

Tp nak menyiapkan CABARAN ni aku cuba jawab gak la.

Yer. Aku mengaku skang aku sker tgk Akademi Fantasia.
Eh.
Takde. Dah habis eh? Oh. Ter buat lawak bangang la kiranya. Oke.Oke.
Ha. Rancangan Hazama tu apa dia. Hey Hazama apa ke tu? Tu bleh tak??

Hahaha. Muntohhh..

Oke la. Ni bebtul punya. Skang ni aku sker tgk ANISSA.
Tp tu pun takde la kul 10.30 pm aku tercegat dpn tivi.
Kadang aku da hanyut pun time tu. Huhu

Jadi tu je lah :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign