Pages

29 July 2011

~Pasal Selamat Menyambut Ramadhan~

Alhamdulillah.
Dah settle.
Gigih aku tak turun ikut adik2 aku ni gi jalan2 kat bawah tu di hari rehat lunch yg pjg neh.
Semata mata nak settle kan hal ni.
So, dah settle.
Satu booking trus dgn hotel tu.
Satu booking ngan Agoda. Aku tak penah booking dgn Agoda. 
Moga tiada masek elah la dgn pem booking an tersebut.
So, skang boleh tumpukan sepenuh perhatian pada bulan Ramadhan :)
(dan juga boleh start berangan utk jalan2 kat sana)

Jadi pada semua, selamat berpuasa.
Moga puasa kita pada tahun ini akan lebih memberikan manfaat terbaik dari tahun tahun sebelumnya.
Kredit : Here
p/s : Esuk pepagi nak gi Tesco lah. Beli ayam utk buat masak sahur pagi Senin tu. Motip smpai ke Tesco semata mata nak beli ayam? Sbb dpt voucher Tesco. Ngeh ngeh ngeh.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign