Pages

29 July 2011

~Pasal Tema Hari Raya~

No no no.
Mukann... yg tu bukan baju raya saya.
Teehee..
Ramai yg igt tu baju raya saya dan tema saya tahun ini adalah coklat.
Sebenarnya sblm ni aku maleh nak citer pasal tema raya sbb aku lum habis ganti puasa.
Walhal sedari awal tahun da ada tema, da plan 1 family and bln 6 retu da siap pun baju raya.
Bahahahah (T__T)

So, last week da sambut raya ngan adik2 unit aku, baru leh citer.
Bahahhaaha.

Tema aku ada lah 


Jeng..jeng..jeng..


jeng..jeng..jeng..


jeng..jeng..jeng..


jeng..jeng.. jeng.

lalalalalaa..


lalalalala


lalalala..



ko ape hal pnstoberi??


nak mintak penyepak ke haper??

Muahahaha.....


oke lah..tema raya aku tahun 2011 ini adalah...



Taraaaaaa

Ha.. gitu la.. Maroon ya...maroon. Tp bukan itu la baju aku. Tu aku amik kat blog ni ha- sini

Tp aku pun thn ni mmg buat kebaya.
Baju satin kaler maroon (tp bila da siap aku tgk, eh..ini mcm merah hati je nih. Merah hati n maroon lain kan?? ke sama??)
Dan berkain songket dari warna senada.
Haha. Kebaya uolsss...muat lagi ke aku yg da macam tong gas nihh?? gerun pun ada. Takut pepagi raya pakai2, tgk tak leh nak butang uols.. ha, cenggana??? Hahaha.

Tudung pun da ready.
Masa Ariani buat sale gegila retu aku da beli yg platinum punya.
Simpannnn....raya nati baru resmi. Gigih tu aku simpan agar tak napak di pandangan mata ni.

Dan aku juga telah memaksa seluruh kaum keluarga lain memakai maroon jugak.
Kami adik beradik seme beraya di kampung aku tahun ni. So, aku mau seme napak sedondon.
Tp kau tau lah anak2 bujangan aku tu, bkn sker nak sedondon dondong neh.
Lps tu aku sound kat grup family kiterang kat FB
"takpe la kalo korang tak nak sedondon raya tahun ni, ucu nak wat apa kan..?"
Sekali ada yg jawab
"sapa kata taknak, org nak la"
Hahaha. Ate nyer, omak ea yg kata anak nya taknak sedondon.
Bahahahah

Aku rasa kaler merah/maroon ni sgt menyerlah ke dondonannya kalo pakai seme skali.
Sbb tu aku pilih kaler tu.

Eh. Igt lagi contest aku last year.
Kalo korang lum pilih lagi tema.
Leh semak sini - gambar sedondon
Ada himpunan 100 tema yg boleh dicari. Hihihi.
Ai pun dpt ilham kat contest itu jugak. Itu la gunanya ai buat contest. Bukan 'kosong' je. Hehe.

Itu saja. Tema mak maroon tahun ni.
Tema uolssss???

Hik hiksss :>

*Tp berani mati je ni nak bertema tema bagai sbb baju laki aku pun lum beli lagi. Igt nak beli hok redi made je. Skali sok da takde saiz. Fadan Huke la kan. Mendapat la sorang maroon, sorang ijau pucuk pisang. Bahahahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign