Pages

11 July 2011

~Cuti Cuti Pnstoberi Giveaway~

*entry melekat sehingga 11 Julai 2011*

Lama tak buat GA bebtul kan.
Retu suh teka teka camtu je kan. Suh teka buah markisa la, suh teka gi mana lah.
Ada yg jawab btol. Pastu mcm kesian pada yg jawab btol tu sbb tak dpt nak bagi adiah gak. Sbb adiah cam limited edition.
Pada yg menang teka teka tu ari, sabau yer. Adiah dlm proses pengeposan.
(AyangAizul - alamat pleaseeee.)

Lps tu mcm dah lama gak tak bagi penghargaan pada follower serta pengkomen setia blog ni.
Jadi penghargaan ni bersekali dgn GA ni lah yer.

Sempena cuti cuti ai pada bln Julai ni.
Cam org lain juga, meh nak tepek banner GA.
Haha. Awww.... Poyos je rupa. OMG!!

Ok. Cuti Cuti Pnstoberi Giveaway ni berlangsung seminggu.
Iaitu dari ari ni hingga Isnin next week. Bermakna tarikh tutupnya adalah jam 12.00am pada ari Selasa-12 Julai.

Hadiahnya adalah gift2 dari tpt cuti cuti pnstoberi tu.

Cara-cara nak join GA ni senang banget.
Tk perlu ah susah2 nak buat entry bagai. Tp kalo rajin buat, dipersilakan. Takde sebarang halangan. Bagi link, leh pnstoberi jengah. Huhu.
Tak perlu teka teka mana pnstoberi nak pegi sbb kalo tgk banner tu mmg da tau kemana che puanstoberi nak pegi kan. Lagipun da ada hint2 sblm ni pun kan. Teehee.

Caranya adalah, just drop kat ruang komen :
Pnstoberi, saya join!

Cukup. Itu saja.

Oh. Kerana menghargai follower, maka GA ni terbuka pada FOLLOWER KEBUN STOBERI ni sahaja. Dan pada 5 pengkomen terbanyak (top commentators) pada bln Jun + bln Julai, maka bila drop je komen cam kat atas tu, otomatik akan menang tanpa bertanding. Ya. Walo saya takde dah widget top komentator, saya leh tau sapa rajin drop komen. Hadiah utk mereka ni semestinya berbeza dari cabutan biasa.

Yg lelain, kena buat pilihan secara rawak la kan. Mungkin 5 pemenang bertuah akan di pilih. Mungkin 10. Tp tgk la, kot ada lebih kita bagi je. Depends pada penyertaan. Kot 10 org je kata "PnStoberi, saya join", harus seme dapat. Hihi.

So, nak tak?? :)
Kalo nak, just drop komen : Pnstoberi, saya join!

edit : 12.15am - Selasa - 12 julai 2011 - 
officially closed.
Terima kasih pada yg sudi join :)

61 juta komen

Pnstoberi, saya join!!!



hai kekda... hehehe nak join nk join

saya nak join2..
http://satanicsoap.blogspot.com

"PnStoberi, saya join"
http://satanicsoap.blogspot.com

salam....

Pnstoberi, saya join!

http://zue-oklatu.blogspot.com/

Pnstoberi, saya join :)

Pnstoberi, saya join!

^_^

Pnstoberi, saya join!

pnstobari, saya join!

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join :)

Pnstoberi, saya join!


Tq pnstoberi :p

Pnstoberi, saya join!

Salam...

Pnstoberi, saya join!

:D

bismillahhirohmanirohim.....

Pnstoberi, saya join!

Hai! Pnstoberi, saya join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

wah..besnye..

p/s: tlong komen n3 syu nie ye..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tQ~

Pnstoberi, saya join!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!


yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!

Pnstoberi, saya join!

Pnstoberi,saya join.
http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Puan Stoberi saya join!.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join !
http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

citer ni best..xsabar nak tau ending die cm ne

Pnstoberi, saya join!

pnstoberi, saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

buat entry utk promote. hehe

pnstoberi, saya join!

Pnstoberi, saya join!

http://sukadukacahayaqaseh.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

tq~

Pnstoberi, saya join!


nk jugak....

Pnstoberi, saya join!

mekasih...

Pnstoberi, saya join!

As-salam buat Reen....

Pnstoberi, saya join!


http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

hehe. tak mengharap pun. cuma sesaja nak join :)

Pnstoberi, saya join...!

alamat nnt saya pm kat fb yerk (guna fb aizul tau...)

Pnstoberi, saya joinnnnn....!!!!

Pnstoberi, saya join!

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

TQVM

Pnstoberi, saya join!

thanks organized :)

Pnstoberi, saya join!
http://littlequeenstory.blogspot.com

tolong saya jugak yer..:)kelik link nih>>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

Pnstoberi, saya join!

meoww cat datang join...

http://contestngiveaway.blogspot.com

Pnstoberi, saya join!
id: Azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!

:-)

Pnstoberi, saya join!

http://ita-contest.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

ita @atiron_2000 nak join gak

Pnstoberi, saya join!

Saya buat entry, nanti jenguk ke blog saya ya puan?heh3

http://lianapm2.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi,saya join!

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Pnstoberi, saya join!!

id: amiraliyana

Pnstoberi, saya join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/cuti-cuti-pnstoberi-giveaway.html

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign