Pages

11 July 2011

~Pasal Best Deal~

Huhu..
2D1N Stay at Suria Cherating Beach Resort + Breakfast Buffet for 2

Dah habis pun deal ni.
Deal yg ini aku rasa sgt berbaloi-baloi.
Pada aku yg mmg gatal kaki sker berjalan ni la.
Aku mmg gatal je tgn nak tekan BUY NOW tu.
Nak la..nak la..
Mesti antara korang pun dah beli gaknya.

Mmg berbaloi sgt ni. RM120 je tu.
Tapiiii..... mengenangkan vaccay utk bln Okt ni aku terpaksa pejamkan mata je.
RM120 tu aku leh top up beli apa2 kat sana.
Kut2 leh top up2 beli keychain ke mug ke atau paling2 tidak top up utk hbeg Coach.
Eh...??? Ngeeee (T____T)

Tp ada tnya gak kat yamtuan besau.
Tp yamtuan kata, lenkali
Settlekan dulu yg satu itu dulu.
Okeeess.......

eii...geramnya......

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign