Pages

28 July 2011

~Pasal Booking~

Pening oih.
Hotel tak booking lagi nih.
Mmg la lambat lagi.

Tp ni sebulan puasa ni laju je masa berjalan.
Kejap je da sebulan.
Lps tu da sebok raya sana sini.
Lpst tu da tiba Okt.

Nehi. Nehi. Nehi.
Kena gak booking.
Esuk booking lah.
Mmg aku plan amik 2 tpt.
Satu mebi yg agak bajet dan satu lagi tak berapa bajet tp tidak lah over bajet.
Begitu lah adanya org yg nak gi jalan2 tanpa ada agent.
Seme buat sendiri.
Tp ai loike je.
Bln 9 nati baru antar borang ke kementerian n siapkan passport my dear.
Passport aku masih valid. Ngeh ngeh ngeh.

So, itu saja.
Dari aku yg masih pening selagi hotel tak booking.

p/s : Tak de bonus ke ini tahun?? kut tak leh gak la sambar Coach barang seketoi 2 kat sana. Eh...?? Bahahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign