Pages

3 July 2011

~Pasal Hari Karaoke~

Hari ni kami gi karaoke.
Cam biasa, gi ngan kawan se karaoke kami lah.
Cik Dee.
Kami pegi yg kul 1 nyer kali ni.
Theme karoke kali ni - lagu oldies ngan lagu2 zaman belajar.
Hihi.
Dee terkejut  nengok kami pilih lagu What A Wonderful World.

I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world.


I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself what a wonderful world.


The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shaking hands saying how do you do
They're really saying I love you.


I hear babies crying, I watch them grow
They'll learn much more than I'll never know
And I think to myself what a wonderful world
Yes I think to myself what a wonderful world.
 Kredit : here

Lps tu amik lagu yg mengimbas zaman2 blaja kat UiTM dan sdg hangat berchinta dgn kekasih hati (ketika itu).
Lagu Westlife lah, Truly Madly Deeply lah. Hihi.
Bes. Bes.

Gambaq kami tak tangkap pun. Ala, cam sama gak la gmbr2 dgn karoke lepaih2 tu.
Dan paling bes kami teringat nak nyanyi lagu ni.
Lagu ni masa kami baru masuk degree.



p/s : Kami disini adalah ganti nama bagi 'aku'. Saja gatai nak ckp mcm org utara duk cakap, kami kami. Hihi.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign