Pages

11 July 2011

~Pasal Blog Archive~

Selain menyusahkan org yg berkunjung,
tuan punya blog pun ekceli rasa susah bila takde archive nih. Esp kalo nak buat link kat entry. Pergh. Kena gi balik kat edit post, carik balik post tu, view balik baru dapat copy link location. Haih.
Aku buang archive post sbb 'keamanan sejagat'.
Pehtu aku plak yg rasa tak aman.

Lps tu dpt gak la 2,3 respond kata susah nak carik entry lama, ada yg kata sker nak dtg baca byk2 skali. Kadang wiken je dpt baca, so nak baca la sekali seme ari wiken. So, keutamaan pembaca setia patut diutamakan kan. Dan kerana aku sendiri pun ssh nak carik entry lama aku, maka aku buh la balik archive. Tp yg paling simple. Huhu.

Oh. Older post mmg disable (benarnya aku da maleh nak godek2 balik html nak able kan balik older post). Tp oke kut. If korang nak carik entry lama, godek kat kat archive je yer. Kalo rajin la. Sbb format yg ni tak mcm format lama dulu yg sng je org nak godek. Org kata dalam sekelip mata org bleh 'haa...yg ni la weh entry dia bla bla bla tu'. Format ni kalo waktu opis hour korang nak carik, pehtu nak gosip2 ke hapa, susah sket la. Sedau2 kang bos tumpang baca kat blakang. Payah sbb kena scroll satu satu, da takde tajuk entry kat archive. Still masih ada sedikit keamanan sejagat la kiranya. Lalallala.

Oke. Itu saja. Minta maaf sekiranya menyusahkan anda2 para pembaca yg saya sayangi. Love uols :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign