Pages

2 July 2011

~Pasal Kemas Kemas~

Mengantuk giler plak rasa.
Dari pagi duk ngemas2 barang2 yg ada kat bilik.
Pergh.. 2 plastik saiz sederhana penuh ngan menda2 yg da lama aku tak gunakan.
Ada setghnya aku beli time aku baru keja KL!
Giler tol. Mmg tahap xpired da pun la segala krim/lotion tu.
Skang sng. Buang je.
Aku ni jenis yg ala..cam sayang la pulak  nak buang.
Ha.. tu yg segala mak nenek kotak, kadang pembalut plastik pun still aku simpan.
Haih.
Ni seme da buang. Sng nati nak pindah takyah kekemas sgt.
Tu baru kat bilik. Pun dah stgh hari. Tu pun takat menda2 aksesori ngan barang2 mekap je aku godek.
Baju seme blum. Pergh.

Dah tak bleh sambung. Jap gi nak gi makan kenduri plak.
Esuk esuk la smbg kut.

Asik bz sesaja every weekend sbb tu la tak terkemas.

*Baru ku sedar, betapa byk nyer brooch aku. Ada yg tak terpakai pun lagi. Rasa nak let go je. Buat GA nati lah :)

2 juta komen

kak reen jenis yg rapi, tu broach tersimpan banyak. kalau Nita tiap bulan beli baru..yang lama tah kemana-mana tah..hehe

NITA :

Rapi sgt la kan sbb smpai tak pasan ada lagi yg blum guna. tehehehe :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign