Pages

18 July 2011

~Pasal Cuti Cuti CH : Wrap Up~

Dah. Cukup.
Aku nak wrap up da entry Cuti Cuti Pnstoberi di Cameron Highland.
Panjang berjela mcm pegi ober d sea je kekdahnya kan.
Bahaha.

Utk Zana (adieyza), moga entry review akak di Cameron Highland dpt membantu Zana bercuti sempena 1st wedding anniversary Zana nati yea :))

So, wrap up.
Dah abis seme ladang stoberi, kaktus da panjat.
Dah abis seme sayur, stoberi, bunga2 da beli.
So, kita pun balik lah.

Turun ikut Tapah.
Maka jalannya adalah berpusing2. Mujur je lah tak pening.

Lps tu singgah sini.

Ha... kejap je lah. Sbb tak bleh mandi pun. Towel seme takde.
Geram je.
Sbb org tak ramai. Kata ari Senin kan. Mmg la tak ramai.


Maka, aku ngan my dear da berkira2 nak gi mandi air terjun lak.
Kat mana eh?
Hurm. Ada this weekend je lagi nak berjimba jimba before puasa kan.
Panas2 ni mmg bes mandi ayor terojun ni.
Mmg dalam pala ni da ada 2,3 tpt nak pegi.

Jom korang...mandi ayor terojun.. lps tu leh wat bako bako skali. Ngeeee :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign