Pages

22 July 2011

~Pasal Bertukar~

Ngeh. Ngeh. Ngeh.
Bertukar.
Lama da ku pendam hasrat ini.
Nak tukar header blog bila aku da amik gambau ngan stoberi banyak2.
Sbb before ni ada segedebuk sebijik stoberi bila bkk blog ni.
Lps tu aku takde idea dah. Biar gitu je.

So, skang bertukar.
Oke tak oke?

Memula aku igt nak ikut tutorial che sue-sahabat aku yg nun jauh di Algeria tu.
Dia guna Shabby blog nyer design. Pehtu dia godek guna fotoflexi.
Tp tak bleh blah lak fotoflexi tu ngan aku nyer PC ni.
Dia mcm berat.

So, aku carik header design.
Masuk photoscape.
Godek je kat photoscape.
Itu je lah hasilnya.

Maklum, mak bkn ber background IT pandai html segala ni.
Jadi ini je la mak mampu buat yer.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign