Pages

13 July 2011

~Pasal GA Cuti Cuti Pnstoberi : 5 Pemenang Pertama~

Phew.
Igt kot nak kuar kan citer Cameron lagik.
Tp takpe la. Peptg kang baru kuar citer tu.
Kita update lagi pasal GA Cuti Cuti Pnstoberi.
Lagipun ptg jap lagi nak gi course.
Patut dari pagi, tp ada sedikit 'masalah teknikal' petang baru masuk. Choii...!

Ok. Setelah gigih dikira secara manual jumlah komen dari kengkawan yg rajin bertandang dan mengkomen, maka dapat la resultnya.
Komen ini dikira dari 1 Jun 2011 sehingga 4 Julai 2011 (sehingga tarikh GA di publish).
Sbb yg ni mmg kategori penghargaan utk follower yang rajin tinggalkan komen. Maknanya mmg nak dari follower sedia ada lah.

Mak guna excel noks.. takut ada yg tersilap kira. Masa update nama peserta pun da ada yg terlepas pandang. Tp mujur ada yg alert dan mujur gak semak semula. Jadi, kut ada yg nama tertinggal lagi, sila inform ya.

Meh nak announce sekali lagi.

5 pemenang FM Cameron Highland bagi kategori pengkomen terbanyak adalah :

1- Ejamaria - 20 komen
2- Adieyza - 14 komen
3- Syanasaid - 13 komen
4- Eka - 13 komen
5- Cha - 12 komen

Jadi, tahniah kepada 5 kengkawan saya ini. Terima kasih kerana sudi berkunjung dan meninggalkan komen. At least, meriah sket kebun stoberi ni dgn komen kengkawan tu.  

Tapi pada yang lelain pun saya nak ucapkan terima kasih gak. Saya tau ramai gak SR kat blog ni dan ramai yg sker baca je tp tak komen. Apa pun, TERIMA KASIH KAWAN.

Maka, yang lelain tu, masih entitle utk dicabut undi bagi 5 lagi pemenang FM Cameron Highland. Nantikan resultnya ya. MASIH ADA 5 LAGI PEMENANG UNTUK DICABUT UNDI.

Oh. Pada mereka berlima ini sila emel kan alamat (walo setghnya da ada pun alamat. Esp Syana - 3 kali da menang ni rasanya. Hihi). Emel ke cikstoberi@gmail.com dengan subject 'GA Pnstoberi'

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign