Pages

28 July 2011

~Pasal Idaman Hati~

Yey!
Sukanya la hati ini.
Tp ni kira di antara kegembiraan aku lah.
Yg paling top kegembiraan adalah gi jalan2. Itu mmg tak dinafikan.

Ha kegembiraannya adalah - bila masa aku jumpa sesuatu yg muat, fit, sesuai dan sesaiz dgn aku.

Susah woh kalo ber saiz agak luar biasa ni.
Dulu lagi la. Kemain susah nak carik baju ready made ber saiz muat-muat dgn badan aku.
Ni da gomok sket ni, ok la.
Tp kadang bahagian kaki dia tu kena potong gak.
Tkpun kalo kain baju kurung, ko kena la lipat lipatkan bahagian pinggang tu. Dah tebal semacam.

Tu bila sekali jumpa yg sesuai rasa gembiranya la hai rasa hati. Hihi.
Lama dah aku carik baju camni.
Tp mana la nak ada saiz aku ni.
Tp akhirnya jumpa jugak idaman hati. Wiee..
Syok.


Ini lah dia baju yg ku idam-idamkan.
Dah lama dah. 
Skang baru bertemu.
Bes lagi sbb tangan dia da siap ber lengan. No need la inner, lagi pun baju ni dia buat lining. Kain pun jenis sejuk.
Kat In-Trend (edisi Raya) pun kata baju ni still 'in' dan masih boleh dipakai di hari raya nati. Hihi. Bes. bes.
Tak perlu alter segala. Terus terletak di badan saja. Tak sabar nak menggayakan di pagi raya ketika solat hari raya.
Usah ditanya harganya berapa, sama lebih kurang mcm kat luar sana.
Dan lebih menggembirakan tidak terkata, bila sang suami yg belanja pula.
Hihi. Tenkiu my dear!

Ops. Baju ni aku beli kat Promosi opis aku ni ha. Hari Isnin retu.
Promosi Kraf Aidilfitri.
Sapa ada kelapangan leh la jengah2.
Tp takde la byk sgt jualannya. Tp ada la, kot nak carik aksesori cantik2 tu. Kuih2 raya pun ada, leh tempah nati. Baju2 ready made pun ada. Tp byk baju pompuan lah.
Nak cuci2 mata leh la. Smpai 29hb ni.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign