Pages

22 July 2011

~Pasal Libang Libu~

Mmg libang libu btul aku dibuatnya pagi ni.
Eh. Sblm tu.
Ada yg tatau apa itu 'libang libu'
Aku rasa kalo anak jati Perak tau kot.
Tp kalo Perak pun, bkn seme tempat loghatnya sama.
Cam aku Perak area daerah Kuala Kangsar ni mmg paham la menda lah ni apa.
Tp jarang guna.

Tp tadi aku ter keluar perkataan tu.
Da Farah siap google plak apa maksud libang libu tu. Haha.

Ate' mana tak nya. Duduk tak kena, bangun tak kena.
Nak wat keja pun resah gelisah.

Ha... begitu. Itu lah maksud libang libu.
Serba tak kena dibuat nya.

Tp libang libu biasa diguna kalo kita tgh panas. Cuaca panas tu kan.
Lps tu ko gi la floria tu kan. Tetgh panas tu. Ha.. tak ke libang libu jadi nya.

Dan buleh gak guna kalo kita nak p interview kan
Lps tu mcm neves neves. Seram sejuk. Libang libu la dibuatnya.
Tp bila da libang libu tu, tahap neves tu dah tahap 4 dah.
Kalo baru tahap 1 bkn libang libu lagi. Tu mungkin baru libang je. Haha.

Ni kalo yob2 blogger Perak tu, deme tau la apa libang libu ni.
Tp skang Yob2 tu pun jarang da aku tgk update blog (refer : Yob Samad, Yob D08)
Ate', mana pegi tah Yob yob aku ni yew.

Dahtu apa yg aku libang libu??

Haha.
Mau tau??





Aku libang libu sbb pakai girdle reni.

Hahah. Oke dah. Stop.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign