Pages

21 July 2011

~Pasal I'm Lovin It~


Tgk entry Che Bedah pasal ni.
Hurm. Hurm. Hurm.
Berjaya woh aku tak gi beli. Walau pun ini adalah feveret aku kalo beli beger kat Mekdi. Eh. Spicy Mekciken pun sker gak. Mekciken pun sker gak. Lar. Macam seme sker plak aih.
Skang plak giler dgn Cheese Mcshaker tu. Sanggup beli large meal utk dpt mendalah shake shake tu.
Oke. Jadi, walo da 2 kali dia kuar, aku tak pegi beli pun.
Suka la. Sbb berjaya tahan diri.


Tp ye lah sgt tu.
Last week, dua mlm berturut2 mentekedarah McD. Hoho.
Memula Jumaat malam - blank nak makan apa balik dari Care4 - trus belok gi drive thru kat McD AU Keramat tu. AU berapa ah? Yg attach ngan Petronas and Giant tu.
Oh. Agak melembap eh. Sbb kiterang biasa drive thru kat McD Jalan Pahang. Situ mmg tip top servis dia. Laju.
Masa tu order aku order double cheese burger n my dear- mc chicken.

Then malam esuknya - lps balik dari Floral Parade tu. Dah hampir tgh malam. Nak ke mamak pun cam takde idea dah mamak mana nak pegi. Aku bg cadangan NZ, tp my dear kata jenuh lak nak masuk sana. Ok. Ok. McD je la. Mana lagi. Hoh!
Lalu belok ke Petronas yg dkt Astro tu kan. Nak drive thru. Tp cam melembap je tgk nyer.
Masuk dlm. Tgk lagi lembap. Satu kaunter je bkk. Nak nak plak tgh q ni, pastu dia ttp camtu je kaunter tanpa notice.
Woh! Brader 2 org dpn kiterang tanya, pehtu baru dia bagi tau, satu je bkk. Ek eh. Kau tak bleh ckp ke lps last org yg order tu. Lalu kiterang tros kuar.

Kuar tu bkn mogok-majuk-tanak-makan-Mekdi-dah. Ke Ampang Park kita.
Sbb tau situ efisien. Cpt plak tu walo ramai org.

Ceh! malam pun mcm siang. Ramai org. Tau je lah. Malam minggu katanya. Dkt kul 12am time tu.
Order ayam goreng spicy for me. And GCB for my dear.

Muntah belahak dua ari berturut2 makan McD.
Lps ni harap2 takde dah la. Lps ni nak cuba tahan smpai lepas raya. Boleh tak?
Sbb aku patut 'pantang' fast food ni. Tp aku dah 'pantang tgk' plak. Acena?

Psstt.. tgk kat web McD.
Skali da kuar triple Cheeseburger la plak. Trimendeous katanya.
Limited time only.
Ceh!
Udah la dah gaji reni (attn utk Che Bedah - ahkak da gaji... hihik...)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign