Pages

9 July 2011

~Pasal Challenge - Day 23~

Cabaran ari ke 23 (yaih..7 days to go.. hik hik)

Day 23 –  Your dream wedding.

Pulak..dah kawen2 dah, nak dream apa  nyer lagi.
Tp retu aku ada ckp2 ngan my dear.
Aku kata ' patut retu kat umah awak, kita pakai dress kan?'
My dear pun kata 'a'ah'.
Kan???

Ni sik2 songket, ngan keris tanjak segala. Eh. Aku idak pakai songket pun. Dua2 belah lace. Cuma masa wedding sekali lagi kat ofis tu yg merasa pakai songket. Dah la kaler purple. Ailoike very much la kan.

Nak tempek gmbr wedding lah.
Apa kata.
 Resepsi umah me - kuning purple

Resepsi umah my dear - biru


Wedding kat ofis sempena Promosi Kerja Kahwin 2009.

And my dream wedding.
Yg simple, takde sarat sgt. Mcm easy camtu je kan.

Lelaki - suit 
 image : google

n pompuan dress.
image : google.

Tapi, seswai kah dgn aku yg ketot ni  kan? Haha. Dah. Dah. Kata dream kan. Maka harus la dream dream. Lagi pun da kawen kan. Apa lagi nya.
Eh. Apa kata kita amik gmbr pakai baju ni. Bleh lagi kan. (wink.wink kat my dear - mmg tak la kan. Free free je kena reject proposal. Bahahhahaha)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign