Pages

17 July 2011

~Pasal GA Cuti Cuti : Masih Ada Peluang~

*sticky post smpai abis ari Ahad - 17 Julai 2011*
*DAH TAMAT ON 12.01T/MLM -18 JULAI 2011*

Okies. Time's up!
Masa telah diberi selama sehari setgh utk pemenang GA Cuti Cuti Pnstoberi memberikan alamat ke emel saya.
Tp ada 2 org tk respond.
Mebi tak smpat bkk blog dan bkk emel.
Tp apa nak buat, pnstoberi tak bleh tggu lagi, sbb org lain da kasik alamat, kena adil gak pada yg cpt alert tu kan. Nak antar seme adiah tu sesama.

Yg respond dari keputusan ini adalah
- Follower ke 400 - SofiahB.
- Khai (napak baik adik ni.. natikan adiah ke Melaka yaw :D )
- Nurul Atiqah - adik ni xcited, 1st emel dia ckp thank you je, mujur dia emel balik, kut tak ada gak terlepas peluang. Hihi.
-Another one just emel kan nama btul dia ja - NurShahira dari Batu Pahat - jadi tak bleh nak detect adik ni adalah AMIRALIYANA atau IZZATYHEDRY atau TALKATIVE. Jadi kpd adik Shahira, sila gitau nick anda di blog juga agar kakak leh detect awak mana satu. Kakak da balas emel awak gak tu. Jadi awak nyer ni kakak KIV dulu ya.

Jadi......
Jeng..jeng...jeng....

Dgn ini, ada 2 adiah tidak dituntut.
Maka, saya open semula lagi 2 adiah tu.
Saya open hanya kepada yg join GA Cuti Cuti Pnstoberi itu saja.
2 Pemenang saja dikehendaki.
Mungkin ada kriteria yg saya akan pilih, atau mungkin pakai random dot net je la ka.

So, caranya senang.
Just letak kat komen.
'Saya Mahu!'
Itu saja.

Oh. Yg da menang bagi kategori pertama dan kategori kedua - tak bleh join yaw. Bleh letak komen dari entry ini dipublish hingga masuk ari Senin (12.01minit) - 18 Julai 2011.

Oke. Tenkiu.

p/s : Dan sekiranya pemenang kategori kedua yg tak alert tu, baru ter alert, tkpe, just emel ur address (and oso ur blog nickname/profile too), mungkin ada rezeki juga utk awak.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign