Pages

21 November 2011

13 Sudah.

13 apa?
13 minggu?
Hau hau hau.

13 hari dah jumlah course aku hadiri utk tahun ni.
Dan separuh dari nya adalah course berkaitan keja.
Good.

Tu pun tak masuk lagi sessi pembelajaran kan.
Yg ada dengar ceramah atau memana program talk yg tak sampai sehari.

Apa yg dipoyo sgt course 13 hari ni?
Ada aku kesah kata setengah org.

Eh. Kami2 yg keja kerajaan mmg kesah la.

Nak tau kenapa, kena tnya penjawat2 awam yg lain. Hihi.

Dan ai tau MEKCHU sure lagi byk course dia. Asik gi course yg lelama dan luar dari tpt keja lak tu. Kiterang ni... asik2 di kawasan sekitar ja. Thn ni paling jauh course aku, tu lah di USIM tu ja. Nak kata yg bermalam tu mmg nan hado la. Bajet ciputtt thn ni. Hihihi.

p/s : NI da ujung2 thn ni, jap nati ni 'hang' la HRMIS ni. Seme dok pakat isik LNPT lak. Aku ni SKT dlm tu pun tak check lagi. Choii... pemaleh amettt la wes nak bkk sistem ni. Isi cuti pun CC yg masukkan. Hau hau hau.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign