Pages

17 November 2011

Result UPSR : Good Luck!

Result UPSR eh reni?
Takde sesapa pun dikalangan ahli korga aku amik result UPSR.
Last year je lah ada.
Yg aku ter kantoi abis akibat janji sendiri tu kan.
Haha.

Oke. Moralnya lenkali jgn underestimate kebolehan org.
Dan dkt setahun dah, aku tgk apa yg aku bagi pada anak buah aku masih elok lagi.
Alhamdulillah.
Tu bkan takat dia je main, abis abg dia, kazen dia pun tumpang.
Takpe la. U deserve for it kan.

Utk cerita ceriti aku terkantoi ngan janji UPSR ni leh selak halaman berikut.
Agagagga

http://pnstoberi.blogspot.com/2010/11/pasal-result-upsr.html
http://pnstoberi.blogspot.com/2010/11/tahniah-adham.html
http://pnstoberi.blogspot.com/2010/11/pasal-tunaikan-janji.html

Pada sesapa yg ada anak, anak buah serta adik nak amik result tu, didoakan semoga result meke cemerlang gemilang terbilang.
Bebudak ni kengkadang bleh membuatkan kita terkejut kejut ja. Haw haw haw *bercakap dr pengalamannn... hahahaha*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign