Pages

11 November 2011

Letih Dengan "Jurulatih"



Stok meleleh ailiyo gak ni.
Rega cam bes je nih.
Huhu.

Takkan la kot.

Hai la hai..'letih' aku dah ni bila da terpaut dgn beg 'jurulatih' plak.
Gara2 termasuk outlet dia kat Citygate tu ari la nih dan tersambar satu jugak.
Aduyai nyer pun.

Gulp.Gulp.Gulp.

Cam bes kan.
Walo aku mmg tak sker ada design yg ada C C C byk2 tu, tp sbb rega ni cam bes, maka mmg cam alamak ai... nak la..nak la.. huhu.
My dear - nak hadiah befday ni bleh?? biar dia post leklok smpai pada 14 Disember. Hihi.
**tetiba dengar org terjatuh dari kerusi. Hau hau hau**

Takde lah. Memain ja. Aku yg nak, aku la usaha utk dapatkan ye dok??
Kira cam duit bonus nyer kenangan bleh dak? Hau hau hau.

Berkenan tak?
bleh tgk deal di Mydeal nih.
http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur/RM699-for-Authentic-Coach-Sateen-Applique-Signature-Tote-at-vsHUB

Tskk... *sedang mengawal nafsu yg menggebu*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign