Pages

20 November 2011

Cerekarama : Payung Emas

Rasa ramai kot tgk Cerekarama Payung Emas.
Aku memula cam nak tgk sbb tgk dia nyer iklan tu kan.
Tau dah. Ni sure citer pasal org tak dpt anak, lalu mamentua nyer suruh anak lelakinya kawen lain.
Tp bila tgk dlm setgh jam, rasa cam tak perlu la tk tgk kot.
Buat men down semangat juang aku ja kan. Lagi plak kang ada yg merembes2 dan tetiba nak letak kan diri aku dlm citer tu. Kuwasa.
So, tak tgk. Lps buat dadih nak bawak kat kenduri umah in law, aku lepak dlm bilik, layan FB ngan kengkawan. Byk yg kasik komen pasal citer ni juga. So, layan kan.

Oho. Sesapa tak tgk leh selak helaian GUA dot COM ni.

Ada la sinopsis di situ.

Sama la citer cliche' Melayu lain. Cuma diperisakan bila ada kawannya si bini pertama tu duk cucuk jarum. Mula tgk dlm iklan igt kan si bini Johan (Ozlyn) tu la bini muda si Remy Ishak. Rupanya kawan. 
Eh. Kata tak tgk. How come leh tahu??
Haha. My dear asben ja tgk (maklum, umah takde ESPN - maka tgk je la cerekarama diselang seli dgn perlawanan bola Indon vs Vietnam).

Tp cam tak kenal sgt org yg jadi Khatijah - bini muda Remy tu.
Tgk masa last2 tu namanya Hanez Suraya.
Tp rasa cam byk gak minah ni berlakon.
Kredit : GUA
Mungkin sbb dia belakon pakai tudung, so mcm tak kenal plak.

Jumpa sedikit citer pasal beliau kat artikel ni - Siapa Hanez Suraya
Dan kalo gugel pun byk lah gambar2 beliau.
Tapinyer.. banyak nau yg 'seksa2' lak yg terkeluar bila di google imej.

So, itu je lah. 
Dan jika dilihat di artikel2 juga, mengatakan takde hadis berkenaan ganjaran payung emas ni. Wallahualam.....

#Dapat payung kalerful pun jadi ler.?? Bleh gak wat modal photoshoot ke apa kan. Hiw hiw hiw... (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign