Pages

29 November 2011

Krabi Pulak

Penyakit aku ni. Memang penyakit....
Tgk deal kat Groupon yg ni.
http://www.groupon.my/deals/travelcity/amantra-resort-and-spa/715906194?nlp=&CID=MY_CRM_1_0_0_330&a=715828027

Trus macam alahai..besnya Krabi.
Trus macam nak pegi.. nak pegi..
Tgk lak stay period dia. Utk setahun tu. Lagi cam wahhh..
Trus macam nak survey2 rega tiket.

Giler bes oh Krabi.

Tp bila survey2, Resort ni mcm pulau yg dikelilingi oleh laut. Ko brani?? Rasa mcm tak berani gak la. Tp aku plan mau pegi dlm bln 4 camtu. Takde kut tsunami kan? Tapi mana lah tau. Langkah berjaga2. Better carik kat area tgh2 bando je cam area Ao Nang *eh. Skali da tau nama tpt.. mmg nak pegi sgt ni*     
Ngeee (-,-")

Ni kalo submit proposal rerasa incik Yamtuan Besau approved ker?
Mcm tak jer.
Tp sblm pasport kami memasing due bln 6 (me) &; bln 7 (him). Maka harus gunakan dulu. Tapi eh... tak bleh travel within 6mth due passport eh?? Kena renew dulu ker?? Ke cena?

Sebenarnya mmg ada perjanjian lps balik dari HK retu, tak bleh gi CUTI CUTI CINTA yg keluar dari Malaysia sblm masuk 'mansion'. Tp nyer entah bile nak dpt kunci. Naik menyampah haku. Umah da siap pahat dah tak berbunyi - kunci je tak dpt. Jadi lantak pi lah situ.

Mmg la kalo ikut kata hati mati ni katanya "beli je..beli je"
Tpnyer... entah ek. Kena kompem ngan mak gak dulu ni. Ada tpt nak pegi bln 6 tu kan. Mana mau carik duit?? Tp travel ke Krabi ni kurang 2k je utk 2 org. Bleh kut. Thn dpn gaji naik kan - skim SBPA. Miahahahaha..... (+_+)

Mmg tpt idaman gak Krabi/Phuket ni.
Kalo tak, mau repeat Bandung, tp malas ah. Takmo gi Indon. Derang pun tak sker kita. Tgk gmbr2 masa lawan bola sukan Sea tu ari mmg menyirap dah aku lantas amik keputusan no more Paris Van Java. Hau hau hau. Bkn racism ke apa ke.. tp itu lah dia nyer. Sesuka nak go to hell kan Malaysia. Lantak la walo dia tak effect apa pun sbb aku sorang je tak hingin ke sana.

Krabi..Krabi...Krabi....

Mungkin tak beli yg ni tapi aku mau tgk AirAsiaGo nyer pakej lak. Air-tix + hotel. Twheheehehee.. Alahai. Memacam lah minah ni. Mencik tau.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign