Pages

19 November 2011

Take Over : Mizz Nina Feat Flo Rida



Mula2 dgr da cam suka la. Tp curious sapa la nyanyi. Sbb salu kuar kat Mix FM mmg aku rasa omputih la sbb Mix jarang kuar lagu Malaysian.
Lps tu aku gugel la ikut lirik yg aku dpt tgkp sesket masa kuar kat radio.
Sekali eh... bininya si Noh Hujan rupanya.
Memati ingat  omputih.
Tapi  nyer. Kalo tgk VC kat atas mmg cam omputih dah pun kan.
Tak kesah la, tp kalo dgr lagu ni dlm keta - pepagi - sblm nak gi keja - mmg rasa semangat - then mmg aku da save dlm myS2 pun. Kalo cam lemau je leh pasang terus (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign