Pages

18 November 2011

Jom Party Buih. Haha...


Deal camni pun ada ka??
Aiyarkk...

Begitu plak eh.

Oke, sapa berhajat nak ber-party buih bleh la beli nih.
Nun di HR Hotel Penang sanun.

[Ai party buih ngan asben ai ja pun cukup la. Eh. Lupa, umah takdak bath tub la. Rasa2 baldi muat tak? Hau hau hau]

**aku nak cari deal potong rambut ngan deal tpt makan bes - utk anniversary nati. Tp takdak plak. Yg potong rambut tu ada, tp jauh2 la plak. Heh! time taknak tu ada je, time nak tu la takde. Salu kan camtu??

*Makanya aku tersangkut pada 1 deal. Haih. Deal sebelum2 ni pun tak terabis lagi malah mungkin ter lebur begitu saja pun gatal lagi beli deal baru. Tp deal ni cam bes ja. Hihi. Aku kalo berkenaan gmbr ni mmg sker abis. Haha. Nati mau gantung kat hall umah baru katanya. Nah selak di sini kalo nak tgk deal tersebut :
http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur/RM79-for-personalized-photo-canvas-at-O-design
Da siap pun pilih gmbr, *harus gambar di Hongkong sanun*, da edit2 sesket *guna photoscape sajork, mak bukan designer handal. Haha* Nanti dah bleh redeem, berdesup nak emel, takmo tangguh2 lagi. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign