Pages

30 November 2011

3rd Anniversary [episod 1]

Poyooo ah ada episod2 plak. Nyampahhh.. Hahaha.

Settle sudah nak carik tpt meraikan 3rd wedding anniversary.
Pening2 je nak mikionyer.
Tggu deal2 yg ada.
Ari ni bernasib baik. Ada 2,3 deal menarik - buffet diner di hotel2 berdekatan.
Maka pilih hotel yg tak penah pegi lagi.

Beli je dulu. Nak pegi pun tatau bila sbb hari tu la plak outstation Johor apa semenya.

Kemanakah tujuannya?
Klik saja deal ini - Groupon.
Ada masa smpai mlm ni je utk beli.
Jum reramai kita ber bufet dinner di sana.
Rega lebih menarik kalo bayar guna maybank2U.

Huhu.

*esuk nak publish contest sempena 3rd wedding anniversary. Sapa sudi join lah nati yer. Hadiah nak kata menarik tu tidak la, tp ada la sesket rezeki utk di share kan bersama*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign