Pages

1 November 2011

Yey! Meke Dah Kawen

Jap. Jap. Bagi laluan kejap. Stop jap citer Cuti Cuti Cinta HK.
Hihi.

Giler addict aku ngan citer Cinta Elysa nih.
Miahaha.
Dan episod mggu ni bes. Akhirnya derang kap alip wen gak. Yey.
Miahaha.

Yer. Aku tau, dimana logiknya kalo suh nikah tu terus nikah.
Bila masa dia wat HIV test, bila masa dia kursus kawen?
Dan paling utama cena dia angkat sumpah kata wali dia mmg dah takde?

Mudahnya la hai kan.

Tapi tak pe lah. Tgk derang kawen mggu ni, lega dah hati.
Walo tau semakin berliku next episod sbb si kekasih mak Elysa tu dah suh kawan Aril tu plak carik Aril n Elysa. Grrr... *geram*

Tp sker part yg Elysa jatuh tu.
Pehtu Aril kata "itu lah balasan isteri durhaka pada suami" pastu Elysa cam gelak2 malu.
Then masa Aril dukung tu pun Elysa tutup muka dah. Aku rasa dia tahan gelak. Huhu.
*wah..untung ko Johan kan, duk dukung Fasha je kejanya. Hihi*

Ehsan : FB CInta Elysa
Oke. Tk sbr utk tggu minggu dpn.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign