Pages

23 November 2011

Saya dan Satin Shawl Siri Kedua

Twehehehew..

Sapa mau tgk gmbau ku bertudung shawl satin iteww??
Ha...meh tgk meh....

Tp gambo muka beso pinggan tu takdek la yer. Tu xlusif kat FB ja.. mimpi ngeri kang korang kalo tgk gambo tu. So, tgk gambo me wif my dear adik2 ni yer.

Ni diner Malam Mesra Media - meraikan media2 yg byk bantu promo tpt kiterang ni. Contoh cam kengkadang berkumandang sore cik Siti kita "berseri budaya warisan kita...bertatah harmoni alam bangsanya" Itu la opis ai nyer lagu tema yer.

Sbb dgn media, maka tema kami adalah - Tradisional Glamour. Maka harus seme kena lip lap, bling bling, silau silau, color block, kpop - oke merepek dah.

Aku jadi petugas sambutan (protokol), yg tgh tu
kena 'paksarela' dtg and d pinky one - koir.

Me & Habsah - petugas sambutan gak.
Blkg tu tah cemana tetiba ada. Twehehe.

Napak gelang yg cam nak masuk Sunway Lagoon tu,
ada nombor ye - 160. Tp takde luck langsung.
170 naik, 190 naik, 160 je takdak Ong Kim Swee. Hihi.
Aku mmg takde la luck2 nombor2 bertuah ni.

Itu saja. Rasa-rasa bleh dah ni buat tutorial pakai shawl satin tu kan??? Miahahahhhaa........hahahahaaaaa *adeh..sakit perot nak tahan ketawa, idak la wey....mustahil!*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign