Pages

13 November 2011

Just Say It



Retu explore application ni ngan my dear.
Klaka dan 'amazing' juga.
'Hi Galaxy, call my dear'.
Lps tu dgr phone my dear bunyik.
Kui kui kui.

Lps tu wat msg lak.
'Text msg my dear i love you'
(tp ni tak menjadi, kena byk lagi explore nak buat camne)

Tp buat note boleh.
Dlm BI je lah. Buat dlm BM dia tak paham. Ke bleh  buat dlm BM?

Tulis status kat FB pun leh 'just say it'.
Hoho.

Byk lagi kena discover. Kalo tak menda ni jadi as phone je la.
Eh. Dah kuar Galaxy Note kan. Besar sket dari my "Si2" ni.
Huk aloh. Baru je beli ni dah kuar hok lain. Ceh!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign