Pages

22 November 2011

Pertama Kali Dgn Shawl Satin

Ari ni sempena kemenangan pasukan ghimau kita, maka daku ke opis dgn ber shawl satin.
*oke, tak relevan*

Haha. Saja nerai pakai shawl satin reni. Pestime maaa.. nak fefeling ongmuda kekdahnya walo hakikat sebenar diri dah kertu. Muahahaha.

Retu mlm minggu tu smpai kul 1.30pg aku layan utube - tgk tutorial adik2 kita ni memakai shawl. Hihi. Memacam gaya ada derang nyer tutorial. Ada yg bbetul mmg nak buat tutorial. Ada yg mukadimah je dah meleret. Ada yg lps tutorial wat 'iklan' lain plak. Hai la hai.. adik..adik.. tp apapun oke la. Berani derang nak buat tutorial dgn kompiden tu. Kut suh aku, mmg tidak la hai...

So, aku tader la pakai ikut tutorial Hana Tajima bagai tu.
Ko buang tabiat ke nak mai opis kayak gitu?? Terbang2 camtu. Rimas pun yer haku kang.

Aku pakai cam shawl biasa2 je.
Tp aku pakai tudung awning Ariani belah dlm nya sbg inner.
*Motip nak gitau skali brand skali? Annoying kan?? Hau hau hau*
Tudung awning yg agak pendek tu. Yg mmg byk nya stoknya aku beli time Ariani buat sale dulu tu. 
Lps tu shawl nyer aku beli time panas rembang kat pasar Jalan Tar Sabtu retu.

Kenapa pegi time panas rembang?
Sbb my dear kata 'kul 4.45ptg kena ada kat umah'. Ate nyer kan Sabtu tu ada bola sukan SEA tu.

Murah ja. Seploh inggit. Ihikss.

Jadi, cuba pakai. Skali eh. Cam senang je. Bes la.
Maka, amik gmbau masuk FB.
Hau hau hau.
Nak tgk sila la ke halaman FB aku.
Mmg tak berani haku nak masukkan gambau besau pinggan tu kat dlm ni.
Mau semeorg pitam kang.

As a result - bes la shawl satin tu.
Oke la. Nati bleh beli lagi.

Mlm kang ada diner mesra media. Temanya glamor tradisional. Maka terus la pakai smpai malam yer. 
Sekian, cerita ttg saya dan shawl satin.


Tweheheeew.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign