Pages

19 August 2011

~TAG : Lagu Raya Kegemaran Saya~

Lama tak dpt tag kan. So, sempena nak raya, dan juga lagu lagu raya dah riang berkumandang di corong corong radio, apa kata kita main Tag Lagu Raya Kegemaran Saya.

Caranya mudah saja.
  •  Pilih satu lagu raya yang paling digemari.

  •  Tempek liriknya

  •  Dan kalo rajin tepek skali video nya.

  •  Dan tag lah kengkawan yang lain.

So, ini tag saya sendiri - Lagu feveret saya. Tatau kenapa, tapi lagu ini mmg jadi kegemaran saya. Tp jarang la dimainkan di radio smpai my dear kata 'lagu apa tu' bila saya sebut tajuknya.

Sepasang Kurung Biru - Khairil Johari Johar
Tiada salam atau ucapan
Tiada pesan tanda ingatan
Suasana penuh keriangan
Ku teringat pada seseorang
oh...

Di hari yang berbahgia ini
Hatiku kosong dan sepi sekali
Betapa manis kenangi lalu
Menyambut raya bersama denganku
oh...

( korus )
Tiada bisikan lembut yang ku dengar
Hanya suara azan sayup bergema
Masih kurasakan hangat tanganmu
Di pagi raya bersalam dengan ku

Tetamu datang tetamu pergi
Namun tak tiba orang ku nanti
Hanya sepasang kurung nan biru
Menjadi teman mengubat rindu ku
oh...

( ulang korus )



Saya mau tag semua yang membaca blog ini

Especially 10 kawan saya ini (yg ni wajib buat tau) :
  • Mekchu

  •  Zana Adieyza

  •  Eka

  •  Su- Pnsusu

  •  Ejamaria

  •  Anita - Shahadatina

  •  Myfara FLK

  •  Amira - Firzmira

  •  Yan Nur Ma Yan Ty

  •  Yob D_08

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign