Pages

9 August 2011

~Pasal PhotoBook Lagi~

Miahahaha. Walo aku tak bernapsu nak membeli belah di Pasar Ramadhan mahu pun bersesak sesak di Sogo atau Jalan TAR, tp aku tak tahan godaan deal deal yg berkeliaran nih.
Akhirnya sekali lagi tewas juga. Hoho.

Sbb nyer bila aku d/load software yg diberikan. Dan terai terai.
Rasa...alamak..bes banget neh.
Bagi aku la yg sker main2 gambau dan sker tgk gambau dan sker album gambau photobook.
Bes weh. Sila la terai d.load.
Dan terai design.
Ni saja aku main2 design dulu.

Aku saja terai letak gmbr kawen aku. Dia leh letak gmbr bunga. Tuka background blakang. Kira lagi bes la dari fotobook aku amik tu ari. Tu guna photoscape. Tp tu pun oke gak. Aku da buat 37 pages dah. Lagi 3 je. Nati leh antar dah. Hihi.

Lps tu tgk lak gmbr2 album contoh ni - album
Lagi la cam meleleh ailiyo nengoknya.

Makanya terus la aku beli.
Lagipun dia valid smpai Mac 2012.
Mungkin leh letak gmbr raya.
Or 
Mungkin leh letak gmbr aku gi bercuti nati (Insyaallah).

Apa pun. Mmg aku sker! sker! sker!

Eh. Korang tak nak ker?

Leh letak gambau raya nati. Misti bes oh.
Sapa mau beli klik saja di sini - groupon photobook.

Haha. Dah 2 fotobook aku beli neh. Gilos!
Skang ni org nak kawen sng lah. Just hire org amik gmbr je/suh je sedara mara yg pandai amik gmbr. Design da leh wat sendiri. Giler bes! Time aku kawen dlu tak byk lagi, kut tak tader la peristiwa aku kena 'kencing' ngan PG tu. Wat photobook dkt nak 1/2 tahun. Sudahnya aku kasik ke org lain je siapkan. Cinabeng tul!

Apa pun. Ai loike. Ewah! Mementang dpt bonus. Sesenang ati je beli kan. Hihi.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign