Pages

26 August 2011

~Pasal Salam Raya~

Sebelum kita balik kg, kita up dulu 1 entry.
(maklum la.... bband da tak mandang skang kan)
But, kt kampung nati, Insyaallah akan update walo org lain takde mood nak ber blog.
Aku ada je mood dan masa tentunya. Haha.

Oh. Pagi td lps boring2 tu bos hajak pi salam raya kat satu opis nih.
Maka berpergian lah kami berbondong-bondong

Bos besau dept kami (Pengarah, BKP) adalah yg berbaju cekelat muda itu.

Meriah uols. Kalo org keja gomen tau la byk mana org kat Bahagian Khidmat Pengurusan. Sbb dlm tu la ada admin, dlm tu la ada HR segala.

Tp aku tidak lah berhati gumbira sgt. Masih ada sebal (wah..sebal..padahal baju raya smpai pat pasang. Haha).
Ada beberapa perkara tak setel pun kan.

Lps tu nak raya nati. Uhuks. Aku sebal btul. Aku da luahkan pun kat blog 1 lagi.
Hanya yg 'sekasut' je faham tentunya.



Kredit :Here
Apa pun, selamat hari raya seme. Gembira tu mmg gembira. Tp ada terselit gak sket2.
Semoga perjalanan anda seme selamat, begitu juga saya.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign