Pages

3 August 2011

~Pasal Bufet Ramadhan 2011~

As per tahun2 sebelum ni kiterang misti ada acara makan2 buka puasa bersama2. Ngan adik2 kat opis ni lah.
Tahun 2009 kiterang ke Satay Station.
Last year ke Tupai Tupai.
Thn ni tatau lagi ke mana.
Aku serahkan pada adik2 aku buat pilihan.
Aku tukang bagi senarai je.
Antara yg aku da dpt yg napak cam bes!

Pannaz Restaurant.  Macam bes gak bila tgk list menu dia kat sini. Buat pedey prot je tgk ptg2 ni.

Then Intai Intai pun cam bes gak.

Cerana pun ada gak - RM49.50

Lps tu Sekinchan Ikan Bakar pun ada bufet gak. RM39.90 nett.

Itu je antaranya yg jumpa sbb bajet kami below RM50 ja. Jadi, tahap hotel2 mmg takdak la kan.

Biar la derang pilih. Nxt week la kalo nak pegi pun. Dalam ari Senin ke Selasa ke.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign