Pages

25 August 2011

~Pasal Deal : Manicure & Pedicure~

Ini lah jadinya kalo aku takde menda nak tulis tp nak tulis.
Sesaja tgk deal yg ada.

Kali ni, tgk ni plak cam bes.
Yg attract aku adalah word 'crack heel'.
Iyer uols. Aku da kena crack heel. Apasal tah. Dulu b4 kawen takde pun.
Skang je plak.
Hormon kot.

Oh. Aku tau. Mungkin sbb pas kawen aku kerap masak di dapur.
Hau hau hau. Bijak je alasan kan.

Maka, rasa nak terai lah.

Aiols mmg tak penah pun buat mani and pedi ni uols. Tp idak la berkarat kaki sbb aiols sagat dgn berus sabut. Hahaha.
Nak jugak terai halus muluskan jari jemari nih. Hihi.
Ok la kan rega RM30 tu kan? Tskkk..skk..sk....



kredit :here

*dari mydeal ni 2 deal ada lagi tak guna. Groupon pun 2. MAD tu cam kena leggo je. Huksss.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign