Pages

8 August 2011

~Pasal Deal Groupon Lagi~

Byk lak deal yg menarik kat Groupon.
Ceh!
Yg ni pun bes.
Tp kedekut. Mmg tak bagi org melayu dok la kot ni sbb masa bln puasa. Sapa je nak mandi manda berhibur kemain bln puasa ni kan. Ni bes nih. Tpt baru.
Smpai 26 Ogos je. Ceh!
Igt kalo lama leh gak la beli. Balik kg tu leh gak merasa stay sini (walhal dari umah mak, sejam cuma nak ke Lost World nih. Bahahahah)

Lps tu paling aku sokak, hok ini lah.

Tp retu aku da beli yg photobook EcazStudios ni.

Tgh gigih design.
Igt nak antar bulan ni gak.

Aku ni kan tak sabau kalo bab2 gambau nih.
Hantar, peh tu lelaju nak tgk. Haha.

Bes oh. Sker tau photobook photobook nih.
Sbb tu masa kawen aku tak garu garu ragu ragu utk buat photobook nih.
Sgt soka.

Rasa nak beli lagi la deal ni.
Tp kang kena marah lak ngan my dear kang.
Tp eh. cop. Promo ni until Mac 2012 okeh.
Kut aku nak buat gmbr holiday aku kat HK pun bleh kan.
Hurmm.... bes gak nih.
Apa kata.....??? *wink wink*
Tkpe..ada 4 hari leh pikir.

Aku tau, my dear baca ni blog neh... 
So, adakah kanda izinkan dinda membeli deal ini??
Sebagai meletak gambar kenangan percutian kita kelak (Insyaallah).

Kita tggu jawapan beliau di rumah nati. Hahaha.

Sapa mau berphoto photo book, ayuh klik sini - groupon.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign