Pages

3 August 2011

~Pasal Beliau Bukan BE~

Oh. Ingatkan beliau itu BE.
Bila check takde pun.
Dari smlm tgk beliau ada. Tp bukan BE rupanya.
Udah la smlm bila bkk Nuffnang dan tgk earning tetiba kosong.
Bila bawak cursor kat tab earnings tu dia ada tulis available berapa.
Tp kat bawah kosong. Berderau kau. Dah la tgh ngumpul nak cash out before nak gi jalan2 nih.
Mujur pagi ni da ada. Huye. Huyer.

Masih ada 2 BE running.

BE Proton Persona itu sgt lama. Terima kasih diucapkan pada Proton Persona yg sudi melekat di atas ni utk waktu yg panjang. Dan menjadikan earning terbanyak penah diterima. Toce. Toce. Toce.
Alhamdulillah.

Yang aku ingatkan BE adalah yg ini.

Sbb kalo dia BE, aku berbesar hati nak wat review dia.
Dan dia ni pun cam tau je aku meleleh ailiyo tgk dia.
Adessss...
Kalo korang nak tumpang meleleh ailiyo pun leh klik2 gak kat sebelah ni kalo dia kuar yer. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign