Pages

11 August 2011

~Pasal Cemana Leh Jadi Camni~

Cam biasa, bkk je blog sure blogwalking.
Skali terjumpa citer ini - blog Izyan.

Aku mcm herrrghh.. apakah ini??

Maka terai.

Seriyes weh..cena leh jadi ghopa itu.

Jadi cena?

Ok, skang korang tgk url aku adalah pnstoberi.blogspot kan?
Tp cuba korang jadikan pnstoberi.blogpot.
Kira buang s tu.

Ce buat. Ce buat.

Bkn satu blog je malah seme blog yg ber url kan blogspot bleh  buat.
Dia akan link kan pada satu web yg mengejutkan.

Apa pun, mungkin satu kebetulan atau???
Tp apa pun, kita gunakan adalah blogspot, jadi sesekali lah kita bkk lagi blogpot tu.
(Dan jgn korang mem blogpot kan blog aku yew. Hi hi)

Wallahualam bis sawaf...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign