Pages

5 August 2011

~Pasal 1 September~


I need a clarification please.
Cewah!
Tetiba kan pepagi Jemahat aku speaking. Hoho.

Ni nak tnya kengkawan ter cayang,
1 September 2011 bersamaan Syawal,3 (Insyaallah)
cuti gantian ke tidak??

Sbbnya adik2 aku ni da isi borang cuti (mana yg kontrak-tak guna sistem HRMIS)
sblm aku sign (bkn la pelulus cuti, cuma immediate officer la), kena gak tau.
Kang kesian derang ni. Tak memasal cuti kena tolak sbb igt 1hb tu tak cuti gantian.

Aku rasa mmg cuti 1hb tu.
Aku penah dgr da dulu yg 1hb tu cuti gantian kepada 31hb.

Tp ada sok sek sok sek mengatakan cuti gantian tu dibawa ke 16 September ketika Hari Malaysia tu nati.
Tp Hari Malaysia mmg cuti.
Sbb kalo tak silap aku time tu, last year aku p karoke ngan Dee (ke ada xtvt lain tah, nati aku refer balik entry tahun lps kat blog ni).

Ate, cemna ni?

Kami2 pun nak gak isi dalam HRMIS cam che puan Izan kita yg da isi tu.
Huhu.

Aku pun mmg amik cuti Senin (29 Ogos) n Jumaat (2 Sept) tu la.
Sbb aku da rasa Khamis adalah cuti.

Yes, i need a clarification regarding this matter.
Esp, from the govt servant.

Thank you.
So, cemna?

Eh. By d way - 2 bulan bonus??? Haha. Mimpi di siang hari la kan kalo dpt. Tp kalo dpt... wa wa wa.. bonus gi HK la napaknya. (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign