Pages

25 March 2011

~Pasal Merong Mahawangsa~


Orang lain da berzaman pegi.
Aku baru terhegeh2 nak tgk.
Lantak.
Dah nak masuk Astro First pun kan.
Lantak. Nak gak tgk.
Dah beli tiket online pun.
Lantak.
Mlm kang pegi. 

Oh. Esuk dah wiken yer.
Happy Weekend utk suma.
Korang gi mana??
Ai?? Ai balik umah mertua n hadiri perkahwinan kawan my dear.
Oh. Sblm tu, esuk nak gi jalan TAR. Mau beli kain satu kayu buat uniform sedara mara dan adik badik utk wedding akak ipar ai bln 6 nati.
Takpe la..akhirnya ai sponsor baju lah. Share ngan my dear. Sbb kalo dia sorang je sponsor dia nak carik kain yg sepasang RM20 jer.

Hey...ai tak pakai oke kain buat baju RM20 sepasang. Pulak tu nak pakai masa kenduri. Oh. Nati tidak selesa. Kenduri okeh, kenduri. Panas nati. Kalo buleh nak je belikan batik, tapi mampuih la muflis haku kan.

Hahahahhahaha.... oke..oke..mmg rasa nak lempang je statement bongok bongkak camtu.
Kak Long Rasinah, sila jgn jadikan ini bahan gosipan yer.. ai memain je tu.
Tp ai cuba carik kain yg mmg selesa utk kita pakai seharian pada hari itu yer.
Hehehehehhehe :D

5 juta komen

hari ahad Ai kena jadi fasilitator di ILP Pedas.

lepas tu g umah kawan2 yg buat makan2.

esok, Ai mencangak je kt umah pasal enJekjek bagi ceramah blog kt orang.


errr sori kekda, ni patut Ai buat entry.

hahahaha

selamat menghayati bait-bait indah sastera HMM...

amboi eksited nak pegi beli kain sponsor satu kayu lg tu...

eh..
dh nak masuk astro first ker hikayat nie..
cpatnyer..

akak... belikn sy satu pasang ye.. sy kan keluarga akak.. keluarga seislam..w akakakakak

Ai :
Oke je...Kekda tak kesah pun Ai nak komen pepanjang. No hal lah :D

Maria :
Ngeh ngeh ngeh
"empangan kalo sudah dibuka masakan boleh ditutup air nya"

:P

Shark :
Biasa pas 2 minggu, masuk la kat Astro First.

CBL :
Nak ke??? Nati ada lebih akak kasik yer, buat tudung buleh kut??
:P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign