Pages

18 March 2011

~Pasal BMLR: Last But Not Least~

Last but not least.... gambar2 lain di sekitar Bukit Merah Laketown Resort.

Kampung Air
Tpt ni dekat je ngan Ecopark. Ni kawasan tpt penginapan lah. Berapa ratus tah satu malam. Bleh check kat website Bukit Merah. Ala-ala Legend Water Chalet kat PD. Bezanya tu atas laut, ini atas tasik. Aku  kalo dok sini mau aku ter bayang makhluk kuar dari tasik la, ada gergasi ke. Tasik dah la luas amat... saujana mata memandang.

Sini takde apa citer. Layan gambau je.
Laki aku dok kata baju aku ni mcm org meniaga kat R n R Plus Highway. 
Hampeh kan? Padahal dia yg belikan. Tp aku tgk pun mcm yer jugak. Hahahhha

Ada Spa gak. Cam bes la plak kan.
Anak buah ku yg da remaja. Haha. Masa ni tgh nak melompat bebudak ni.
Wif my akak ipar

Chairlift
Then layan gambau kiterang naik chairlift lak. Yg ni pas balik dari Pulau Orang Utan. Naik mendalah ni RM7 sorang.


Napak view theme park.
Menda ni mmg bes kalo naek.
Dalam bebanyak, kiterang tak masuk mandi kat theme park. Mmg intend taknak masuk sini pun sbb da penah pegi. Next other time lah.Owh, utk masuk sini reganya adalah RM28 sorang (ke RM27 ah, ilang ingatan plak).
Seterusnya...pulang..... mari la pulang..marilah pulang..... bersama sama...
Pakai la wrist tag ni smpai balik KL. Hik hik hiks.

6 juta komen

adoii umah laki aku dekat situ jek
tp idok la pernah smp
tension mak!!!

bestnya...teringin nak pergi jugak...


New Entry: Hadiah sudah dipost

hah, dah sampai ke gambau balik KL tu.. ada cerita pasal BMLR ker.. nak tengok gambau lagik nieh.. hihi

Syana :
Tepen kan?? awat tak penah pegi.. ce ajak nati yer.. tentu seronok si kecik Iman tu nati :D

Zahidah :
nati pegi yer :)

Maz :
Udah abis da citer kat BMLR. Nati apdet kat FB jer :D

chairlift tu sekejap je kan... bayar plak tu... free je tak leh ke... dah la gi pulau bayar... main air bayar... tengok zoo dia pun bayar... lepas ni buat kira-kira total cost bayaran masuk sume park tu...

Maria :
A'ah. bukan 1 pusingan pun. kat situ sumanya bayau..mmg buat duit tul dia kat situ.
Nati aku wat total berapa bajet aku masa kat sini eh.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign