Pages

18 March 2011

~Pasal Juara Raja Lawak~

Update pantas dan pendek saja.
Nak gitau aku puas hati dgn kemenangan Man untuk Raja Lawak Musim Ke5 ini.
Dpt standing ovation dari suma juri masa dia buat task Lawak Muzikal.

Walo aku lebih sker R2, tp aku gembira jugak sbb derang dpt naib johan.
Lawak org giler tu bes, tp Lawak Muzikal tu da agak kureng.

Balas???
Pun aku gembira. Sbb mereka dpt no. 3. Yeaihhh.... Mujur....mujurrrr....

Tak perlu letak gmbr, tak perlu link bagai sbb esuk2 sure ramai je update pasal ni beserta gmbr.

Lps ni boleh layan Maharaja Lawak plak. Eh. Lupa. Aku takde langgan Astro Warna.

5 juta komen

Yeayyy MAN menang. Man mmg besh. Sibbek r2 dpt no 2 bknnya balas... haha

memang Man layak, kak.. Suka! Tak macam Raja Lawak tahun lepas.. upssss! hehhee

Salam. tak dapat tgk ... tapi pernah tengok. :) tak ada astro so tak berapa tahu. Tapi nampaknya ramai setuju dia menang.

yan suke najmi..
tp takde najmi.. yan pilih man..
knp? sbb nak yg solo lak menang..
dah 2 musim grup menangkn

MAHARAJA LAWAK.. besh besh..
nk tgk persaingan nabil-johan-sepah..
yg lain2 tu tak taula lawak derang leh pegi ke tak hehehe

langgan je mustika tu sebulan 2 pastu tutup hehe

Axelida :
Tu la pasal. Balas tu masuk final pun rasa tak sedap ati dah takut dia ter Juara sbb asik no. 1 je undi dia.

~ain :
Kan??? akak thn lps langsung tak tgk. Hik hik

HH :
a'ah..ramai yg stuju Man menang.

Yan :
Tu la pasal. Nazmi ter keluar plak saat2 akhir.

Huhu. Buleh ke langgan sebulan 2 pastu terminate? Kut ada terma dan syarat dia tak buleh terminate. Or kang da terseronok langsung tak terminate. mIahahahah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign