Pages

14 March 2011

~Pasal Wirawati Kegemaran~

Kegilaan dan ke obses san aku pada stoberi ni bermula tahun 2006 rasanya. Terjadi masa gi CH ngan kengkawan aku. So, aku beli pelbagai stuff stoberi dari sana.Mmg keta aku time tu mcm kebun stoberi bergerak. Merata ada stoberi.

Tp ni bkn nak citer ke obses san aku pada stoberi. Nak citer pasal satu wirawati yg aku obses masa belaja dulu. Tau apa? Miahahahahahah..

Dgn kekuasaan bulannn.... 

Kes kes kes...aku igt lagi..citer ni dulu kul 8pg TV2. Sanggup tu aku bangun pepagi tgk citer ni. Kalo kat umah sewa plak, takde hal punya. Sapa nak tgk tibi awal camtu. Tido lagi sedap kan.
Masa kat umah sewa tu, aku ada geng sorang lagik yg minat citer ni. Kami berdua la layan. Org lain takde de di heran. Huhu.
Fail aku pun balut ngan wrapper Sailor Moon nih. Kira napak je menda 'berasaskan' Sailor Moon ni harus aku beli. Miahahaha. Obses mcm aku obses stoberi la. 

Aku mmg ada poster sailormoon yg ni dulu.

Aku mula kurangkan bila kengkawan aku ckp aku napak tak matang bila sker katon ni. Derang ni tak paham konsep Anime la.. Anime ni kan org tua dewasa pun buleh minat. Huhu. Tp tak kesah la.. pun begitu aku masih sker dgn Sailormoon ini.
Memang katon ni bukan ada bebudak sebenarnya. See..masa dia ngan bf dia tu kan. Mamoru- Tuxodu Mask. Encem wes... (er...motip fefeling ngan hero katon)




Tetiba rasa mcm nak obses balik ngan katon ni.. buleh tak?? miahahahha :D

Gambar suma dikorek dari Google. Type je la sailormoon, akan kuar la gmbr seperti di atas. Terima kasih. Dengan kekuasaan bulann......

8 juta komen

Wakakaka...Ko minat Sailormoon...?? Lawak la ko ni..Hikhikhik... Kartun kaki panjang...Wakaka...

P/S : Jgn marah aaa... Nanti lekas tua...Huhuu

kita rasa nak keluar balik kat ntv 7 kalau tak silap. kita pun suka layan. hahaaa. pening kawan kita tengok sampul file gambar sailormoon. suka masa dorang nak lawan tu, 'dgn kekuasaan bulan' hahaaa.

suka time diorg nk berubah
hihihihi

kita pun suka,siap berangan nak jadi cam dorang

Adia :
Oke what kaki pjg..laju sket nak lari. miahahaha.

cha :
Ada ker?? tp skang da byk xtvt sure ssh nak catch up cam dedolu. uhukss

shark :
Uik..itu time tu derang tgh nak tukar uniform tu..ayokk...

ct hajar :
Hihi..kan..cam bes je :D

bg sy la.. bg sy taw..
klu baca buku lg nmpk dewasa.. klu anime die cam dak2 skit.. masa drjah 6.. sy sanggup beli satu keronsang bentuk love besar.. sbb nak sama dgn pin semat sailormoon tu..
n smpi skrg sy rasa sy la usagi.. hahahahahah sbb kuat nangis.. d anggap paling muda dlm kwn2 sy..even kami sebaya...
kecik je dlm kwn2 sy.... n cite2 sy nk cari suami mcm mamoru.. hahahahah
jd skrg sy panggil incik suami..mamoru saya.. sbb kurus n tinggi.. hahahahah

owhh sy penuh dgn sailormoon..

suke jugak! tapi sexy la! hahaha

CBL :
owh... akak tak bleh berangan nak jadi sailormoon, hatta suami ku itu pun tidak se hensem mamoru.
Tkpe la..minat tgk je la kan :)

Razfira :
Sexy katon takpe, jgn org bebtul yg sexy, seksa nati nun di SANA :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign