Pages

29 March 2011

~Pasal Mak De Dan Adam~

Hari Ahad lepas hari melepak2 di umah in law. Dpt la jumpa anak2 buah belah my dear plak.

Ini namanya Adam Daniel. Umur dia baru 1 tahun 2 bulan. Yg cerita masa lahirnya kat entry ini.

Matanya terpejam sbb kena flash.

Oke, skang Mak De (makcik yg muda mmg kena panggil mak De. Miahaha) tak guna flash.

Tak berapa lawa. Sbb tu nak kamera baru. Nati baru Mak De boleh amik gmbr Adam cantik cantik. Hahaha

Oke. Kita camwhore. Ngan akak dia skali. Akak dia ni pandai melukis lah. Baru 5 thn da pandai lukis rumah, bintang, bola. Skali dia suh aku lukis katak. Haaa....rasa nak pitam. Camne ah nak lukis katak????

Sgt comel kan? Aku mls nak buh kat FB sbb nati ada lagi la hamba Allah yg aku block lagi sbb tulis komen camni :
Anak sendiri bila lagi???
Seriyes..tanpa ragu ragu mmg aku remove dan block. Jgn kata gmbr profile nyer, status  dan komennnya pun aku tak siyo nak baca. Emo?? Mmg la.... asik tu je soklan ko tujah. Mmg boleh bertukar jadi KEMAWAS la aku. Eh???

Oh, aku di belah in law adalah anak ke3. Ada 2 orang adik lagi. Jadi kena panggil Uda oke. Sgt tak biasa sbb da berpuluh thn aku dipanggil Ucu oleh anak2 buah ku. Ai nak Mak Su jugak. Tp mana buleh kan. Ikut sker ngko je plak. Teheheh.
Tp Mak De pun oke per. Kira mcm Mak Muda. Iaitu Mak Sedara Yang Sentiasa Muda. Awwww...

5 juta komen

Alaa..perdulikan apa owg nk kata..anugerah tu yg Maha Esa yg mmberi..klu blm masanye..x der lah..klu dh smpai masa.berderet2 nnt..mulut owg biasalah/normal..klu x kwen sibuk bertya..bila dh kwen tya bila nk ada ank..bila dh ada ank bila nk tmbah lg...bila dh beranak2 bila nk stop prod...buat pening kpala je ...jgn di lyn ckp2 cmtu..relax je..bkn kehendak kita pn..

Sesekali jmpa Adam dh besor dh..dlu jmpa merangkak lg skrg dh jln..nnt kawen Nisah dh belari dh...cpt nye masa berlalu..

takpe, Ai panggil kekde.

kakak yang mudeeee je

:D

(kak jgn jadi kemawas. hhii seram le kemawas tu)

Kak Ina :
Tak larat nak buat tak peduli kak oii.. org mcm tu aku tak kuasa nak buat kawan kak oi, byk lain kawan lain yg buleh di kawan.
Aku mmg rileks je kak, tp aku tak sker ada kawan ghopa itu. sebok je nak tau pasal hal dlm kain aku apahal kan kak??

Ai :
Ok je Kekde. Dekat da dgn Kekda. Tehehheeh :D

biasalah mulut owng yg kkdang tu ada yg berbau longkang..ssh tgk owg lain harum menwangi ...ye x..??

Napa amik gambo pejam mata tuuu ... Kiut laaa ;)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign