Pages

11 March 2011

~Pasal Bala..Mmg Bala~

Wah. Motip entry pepagi da pasal bala?
Saja. Ter kenan citer Kak Limah la.
Igt yg MA bawak ambulans tu. Yg konon mcm bagus2 je tu.
"Bala.. kg ni dah kena bala.. ni semua terjadi pada golongan mungkar je ni"

Mana tak bala.
Mlm tadi mimpi jaga anak sapa tah.
Lps tu budak tu buleh ilang plak. Bala...mmg bala...

Tetiba da ada kat soping complex.
Pegi kat toilet dia. Ada bilik mandi segala.
Tp tak mandi. Jumpa sorang budak. Tp bukan budak yg ilang tu.
Lps tu nak carik jalan keluar dari tpt tu. Tp tak jumpa pusing pusing berapa kali tah.
Bala... mmg bala....

Lps tu tersedar da 6.45pg.
Lagi la bala... baju apah pun tak iron lagi.
Lelaju mandi, solat n iron baju.
Carik baju yg tak susah nak iron. Tp kena yg agak 'cunh' lah.
Ada meeting plak pagi ni kat DBKL.

Sudahnya punch kad ari ni 8.04pg.
Bala tak??? Bala...mmg bala....

Oke dah. Nak siapkan dokumen nak bawak gi meeting jap gi.
Gi ngan boss la.
Eh. Pelik nih. Asal meting ni kul 10 suku? Ada suku suku plak yer.

6 juta komen

laaaaa...pepagi jumaat ni dah bala ke stoberi? hehehehee... nasib mimpi aje kan... nauzubillah!

hehe..sabar2...sume tu dugaan... :)

akak, emak saya kata mimpi budak tak bagus....


NEW ENTRY: Aku budak kampung

Jom join contest mudah: Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

dari mimpi terus bawak ke 8.04.. hahahaha.. mmg bala..

Aku selalu mimpi budak kalo nak period...Org kata tak bagus mimpi budak ni.. Ada kena mengena ngan 'saka'... Org kata lee..bukan aku kata...Hehehe.. wallahualam la kan...

P/S : Ko ni..Len kali hari minggu tu, siap2 la iron bj untuk seminggu..Senang... (aku pun kena bebel ngan laki aku baru wat camtu..huhuhu)

CH :
Tu la pasal..tak semenggah kan stoberi ni..pepagi Jumaat bala pegi nye. Hihi. Yups..mimpi mainan tidur.

ET :
Yea...dugaann.....

Zahidah :
Err..alamak..tak bagus eh?

Mekchu :
Kan??? sakit ati je rasa...

Adia :
Erk..ye ke?? Saka Jentayu kah?? teheheh

p/s : aku ni tak berkenan iron bebyk. kang aku da iron aku nak pakai bj lain lak. Kadang baju ni kena gak pakai dgn event yg kita nak hadiri. E.g : meeting kat opis, meeting kat luar, duk opis je. Huhuhuhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign