Pages

13 March 2011

~Pasal Final Raja Lawak~

As aku nyer entry last week pasal Raja Lawak, next Friday da final.
Akhirnya.... Nazmi terkeluar. Takpe la. Lagipun dok Sailang..sailang dgn Farouk Husin tu kan.
So, yg bersaing utk dpt title Raja Lawak musim ke-5 adalah Balas, R2 n Man. Man tu dari awal tk berapa nak menyerlah sgt, tup2 akhir2 ni dia da oke. Kira buleh la berlawak.
R2 mmg my feveret la kan.

Balas?? Waaa... tangga teratas skang.
Cena?
Nak cena apa? Kalo ko taknak undi kump feveret ko, ko redha kan je la derang duk tpt teratas dan jadi Juara Lawak.
Errr... jerry... ini Tom Jerry..owh...

Alah..lantak la.. bukan ada effect pada life aku pun kan sapa jadi Juara. Kut dpt anjakan gaji boleh la aku sebok sebok. Kan??

Takpe..sapa je jadi juara, aku oke je. Tak juara pun oke gak. Cam JoZan tu. Smpai skang pun aku rasa derang tu lawak. 

kak limah oi....nk tumpang balik ke...sye dr pekan ni....kak limah oi...ala dalam kg tak payah nk pkai helmet...jom le....

Pastu cukup la aksi dalam jamban masa citer Antu Kak Limah tu. "Tak sempat cebokkkkk...."

Hahahaha..udah weh..udah.....asik Kak Limahhh je...bala..mmg bala....



p/s : Jenguk undian terkini di sini - Raja Lawak

5 juta komen

kekda,

kaklimah nak tumpang mandi....


*ade ke dialog ni?*

:P

Ai :
Takdee..... teheheheheh :P

Tapi Kak Limah nak tgk Akademi Fantasia ada. Tehehehe

Yeeeeaayyy !!! aku pun suka ngan R2 gak..Tapi..kedekut nak undi..errrkkk..Camne tuh ?? huhuhu

man cambest jugak..
nazmi 2 minggu x best trus kne buang
raja lawak maybe ada pada balas..
walapun x suka diorg..
suka double meaning.

akak opis sy sedih btol sbb nazmi keluar... suke btol die dgn nazmi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign