Pages

28 March 2011

~Pasal Tak Sabar Dah Weh~

Cop!
Ari ni baru pasan dan baca entry best dari belog 'inibelogsaya'. 
Entry yang ini.

Alamak aiiii.....ni yg buat ai makin tak sabar.
Oh. Ada sesapa plan mau ke sana?

Jum kita pegi secara beramai-ramai nak??

Booking tiket katebang trus dan start saving dari skang. Masih sempat lagi. Ayuh! jum...jum....

6 juta komen

tiket pegi aku mampu..balik ngan makan2 hotel xmampu..hahahaa

errr...awok yang kat Malaysia ni pun tak habeh lagi jalannyeee........ tunggu dah kaber semue tempat kat Malaysia ni...atopon ade oghang sponsor...baghu pegi kott...hehehe

Syana :
Boleh nyimpan lagi. Utk kome 3 banak, dlm 3K cukup. tu kira cukup la makan, accomodation bagai.
Aku dpt tiket 700 sorang- return retu. Tiket MAS la tapi. Kut AA lagi buleh dpt murah kut.

D08 :
Huhu..nunggu org sponsor langsung la tak berjalan awok ni. sapa ler nak sponsor kan? Huhu

Kalau aku nak gi sana, alamtnye kena wat keje part time jual gorang pisang la gamaknyeee ... Hehehe

dh pegi nanti jgn lupa amik gmbr bnyk2 k.. souvenir pun jgn lupa ya !!! :)

Adia :
Hihi..takde la smpai jual pisang goreng kut..ko ni pun..bkn nak pi Italy ke. Ni kat HK je.

Otteck45 :
Huppp...lambat lagi nak peginya.. Insyaallah..takkan di lupa kengkawan :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign