Pages

7 March 2011

~Pasal Dah Abis~

Sudah smpai ke penghujung nya.
Bertemu lagi tahun hadapan.
Ada sesapa tk smpat dtg?
Takpe, ada lagi upcoming event cam Promosi Kerja Kahwin, Promosi Aidilfitri dsbnya.
Tapi tak la sebesar yg ini.

Pada yg da dtg dan berbelanja. Terima kasih diucapkan. Kraf Menjana Ekonomi. Ada makna tuuuu..... Huhu.

Bye bye HKK 2011, jumpa lagi di HKK 2012.
Insyallah.

p/s: Sudah borong barang kraf kecik2. Adik2 aku tnya nak buat apa? Nak buat contest akak la. Kalo nak menda2 ni sila masuk contest akak di blog eh. Huhuhu.
Hadiah da ada, so, tunggu contest nya ya. Adakah sepasang batik sutera jadi adiah Grand Prize nyer lagi??

2 juta komen

bestnya...nak join....hehehhe


NEW ENTRY: KeBOSANan

zahidah :
kak reen igt join apa la tadi.. terlupa plak pasal statement contest tu. Hikss.. oke..tgh pikir2 ni nak buat contest apa..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign