Pages

29 March 2011

~Pasal Ada Hari~

Ada hari kita tak terlalu bz.
Ada hari kita akan bz.

Ada hari kita takde meting, takde boss panggil.
Ada hari meting pagi petang. Boss pun salu panggil.

Ada hari kita tak rasa stress pun wat keja.
Ada hari akan rasa humang ai, stressnya rasa.

Ada hari dpt arahan suh buat report.
Nak antar KSU katanya.
Time tu mmg menggelabah itik lah.
Fail penuh satu meja.
Maka hari itu akan dinamakan hari sunyi tanpa entry.

Sekian saja puisi saya yang bertajuk Ada Hari.

*Tetiba*

(entry yg masuk sblm ni adalah entry yg telah siap draftkan. Itu entry yg buleh guna kalo waktu bz cam ari ni. Klik edit dan publishkan saja)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign